Få nemt styr på alle dagens tv-programmer med en tv guide

Hvad kommer der af film i TV i aften? Hvilke tv-kanaler viser noget spændende sport i TV i dag? Hvornår var det nu at det næste afsnit af den Store Bagedyst blev vist igen? Disse og mange andre spørgsmål kan du nemt få svar på ved at benytte dig af en online tv guide.

Det er helt og aldeles umuligt at holde styr på alle dagens tv-programmer uden at benytte sig en online tv guide som eksempelvis www.tvtvtv.dk som har en nem tv-oversigt med alle dagens tv-programmer på de mange forskellige tv-kanaler der findes.

Med en online tv guide kan du nemt finde frem til lige nøjagtigt det tv-program der måtte have din interesse. Du kan også gå på opdagelse og blive inspireret til at prøve kræfter med nye og interessante tv-serier eller dokumentarer.

Når du har fundet den tv-udsendelse du gerne vil se kan du trykke på en knap og oprette en alarm som 10 minutter før tv-udsendelsen starter minder dig om at nu skal du til at gøre dig klar til at se TV. Påmindelsen virker ved hjælp af Google Kalenderen som alle mennesker har adgang bare de er logget ind på deres Google konto på den browser de bruger til at surfe på internettet med. Lige før tv-programmet starter får du så en besked på din mobil eller computer.

Comments are closed.